relentlessreckless.blogg.se

nystart

Kategori: Allmänt

Idag är det en fantastisk dag. Är på så bra humör. Vaknade tidigt men låg kvar och åt frukost samt drack morgonkaffet i sängen. Nästan min favoritstund på dagen haha, när man inte är stressad på morgonen. Sen mötte jag Ellen på stan en sväng vi båda hade lite saker att köpa. Dessutom hittade jag en jättefin klänning, har letat länge efter en klänning jag känner mig kanonnöjd med, är kräsen på det. Nu känner jag att jag har träffat rätt. Dessutom är den inte svart weho. 
 

home sweet home

Kategori: Allmänt

 
 Igår flyttade jag äntligen hem till Mitt Göteborg, Min lägenhet. Har sedan dess hunnit umgås med mina bästa tjejer. Mickis och Fanny kom hit i fredags och vi (läs:Fanny) lagade thaimat, drack en massa vin innan vi gick ut.
Idag har jag hunnit både städa lägenheten, rensat garderoben, packat upp massa kläder och tvättat. Har dock massor av tvätt kvar... Ellen kom hit ikväll och vi hade en riktig myskväll med sex and the city och lite mario kart. Nu har jag mysat ner i min renbäddade säng och ska strax sova. Imorgon blir det att städa klart här och komma i ordning. Godnatt.

+

Kategori: Allmänt

 
Mm, heavy metal love of mine,
I should've learned to let you stay.
You didn't want me all the time,
But you were worth it anyway.

'Cause you were so much better,
Than the rest of them,
Out of all the others,
You were the honest man.