relentlessreckless.blogg.se

three courses

Kategori: Allmänt

 
Har ju inte lagt ut bilder här på ett tag, här är några från vår trerättersmiddag på Michaelas födelsedag. Jättemysig kväll med mina fina flickor. Fanny hade fixat jättegod mat och jag bakade en gullig liten tårta lol. 

lazy days

Kategori: Allmänt

Den här veckan har gått himla fort. Det känns som att jag har en massa fritid då jag numera har jobbat sovande jour väldigt mycket (vilket innebär att jag får betalt för att sova), då slutar jag tidigt dagen efter och är alltid ledig dagen därpå. Min mamma kom i tisdags så jag har hunnit umgås massa med henne. Fick spendera en kväll/natt på clarion post och var med på deras företagskonferens-tjosan där det blev en massa vin champagne och himla trevliga människor. Igår jobbade jag sovande jour igen så slutade kl 14 idag. Kom nyss hem och ska duscha innan jag åker iväg för att sitta barnvakt åt två underbara ungar. Just nu känns livet väldigt bra och ska även boka in en hemresa till Umeå snart. WIie! 
 

 
 
 

Mån. 1 september

Kategori: Allmänt

Ser att jag har en del tappra läsare kvar även fast min uppdatering knappt existerat den här sommaren. Jag har funderat på om jag ska ta bort den här bloggen eftersom jag aldrig orkar skriva men ibland så blir jag sugen på att skriva här så jag låter den vara kvar. Ett tips till den som inte orkar klicka in sig varje dag för att kolla är att följa mig på bloglovin så ser ni när jag har uppdaterat.
 
Idag är jag ledig vilket känns underbart. Har ätit en lång frukost i sängen medan jag har sett på utfrågningen av Stefan Löfven. Valet är riktigt nära nu och jag följer det med spänning.
Nu ska jag ner till stan för lite ärenden och sedan blir det besök hos frissan. Ha en underbar måndag 
 
 
Jag är så tacksam att jag har dessa underbara tjejer i mitt liv. Tänka sig att de är lika vackra på insidan som på utsidan. Hade en underbar kväll i fredags som började på locatelli och slutade på push där vi dansade tills fötterna värkte. En riktigt lyckad utgång.