relentlessreckless.blogg.se

midsommar i onsala

Kategori: Allmänt

Tur med vädret hade vi på midsommar, men inte lika mycket tur på midsommardagen... 
Hahaha Mickan utelåst..
 
Dom här galningarna tog ett dopp i det svinkalla havet medan jag stod å frös även fast jag inte var i vattnet.

bramåndag

Kategori: Allmänt

 
Idag har det var en sån där perfekt måndag med: Sovmorgon, kort jobbdag, underbart väder, lunch ute på Getterön, en timmes skogspromenad med vovve, en joggingtur till havet, solat i någon timme, bastat länge, duschat länge, en öl ute med pappsen samt en så jävla god veggomiddag. Jag har lyssnat på happy music hela dagen och är på ett underbart humör.

helgen...

Kategori: Allmänt

Pussssss

somepics

Kategori: Allmänt

"Vi går ut och tar en drink"
5 på morgonen... 
Bakisfrullen!
 
Är så glad för Annas skull idag som har tagit studenten, väcker även gamla goa minnen. Kan inte förstått att det har gått två år sedan jag tog studenten...
 
 
 

en tråkig jobbhelg bara

Kategori: Allmänt

Hej vänner! Jag hoppas ni har en bättre helg än vad jag har. Jobbat från kl 7 imorse till kl 18 och ska bli samma sak imorgon. Så jag kan inte hitta på så mycket. Fick alldeles för lite sömn inatt (pga diverse fylleringningar mitt i natten? folk tar för givet att jag är ute och festar en fredag haha) höll på att somna framför ratten när jag körde till jobbet imorse (eller nu överdriver jag lite). Och dessutom påvägen hem höll jag på att köra på ett rådjur. Lolz bara en tidsfråga innan jag som är en olycksfågel krockar eller något.
 
Förresten... JAG VILL INTE SE BILDER ELLER HÖRA NÅGOT FRÅN HÅKAN PÅ ULLEVI. Sörjer, eller det på riktigt blöder från mitt hjärta. Önskar så gärna att jag var där och upplevde det. Gråter...
 
 
Har inte så mycket roligare bilder än såhär att erbjuda men bättre än ingenting;) 
 
 
 
 
 

how do i edit? :d

Kategori: Allmänt

 
Som ni märker så är jag ingen höjdare på att klippa ihop filmer. Faktiskt ett under att jag ens fick ihop den här filmen då jag aldrig har gjort det förut. Här är mina videoklipp iaf från Summerburst. Glöm inte att välja högsta kvaliten. Min kamera är faktiskt grym, men den gör sig inte alltid rättvis när man laddar upp sakerna.

Mer bilder från helgen

Kategori: Allmänt

 
 

"Lite" bilder från igår...

Kategori: Allmänt

 
 
HAHAHAH fin mustasch på mig!
 
Hahahahaha hur många "gruppbilder" tog inte vi igår då? Lol.