relentlessreckless.blogg.se

göteborg<3

Kategori: Allmänt

 
Jag har tagit mig till Göteborg nu. Allt detta pendlande fram och tillbaka... Men kan inte låta bli. Saknar min lägenhet hela tiden, och vill vara här varje ledig stund. Nu är jag ledig imorgon och på onsdag. Jobbade ju hela helgen. Sen ska jag tillbaka och jobba på torsdag men efter det är jag ledig även i helgen och då blir det summerbuuuuurst! Är så pepp! 
 
Även fast jag jobbade hela denna helgen så hade jag en jättemysig helg. Sol, grillat och fint sällskap. Fanny kom till Varberg i lördags och hälsade på. Så vi gick ut och tog lite drinkar, även min kära bonussyster följde med. Det var supertrevligt. Slutade dock att dricka alkohol väldigt tidigt och bytte ut mot alkoholfria drinkar då jag skulle köra bil på morgonen efter/ jobba hela dagen. Men kul var det!
 
 

Världens härligaste dag

Kategori: Allmänt

Åkte in till Göteborg igår eftersom jag slutade tidigt och var ledig idag. Gick ut med bästa flickorna, hade jättejättetrevligt. Däckade hemma hos Ellen och vaknade kl 8 på morgonen. Stack hem och svirade om till bikini då det var typ 40 grader... 
 

Alltså att vara bakis och ligga ute i solen i stekhet värme är väl inte den perfekta kombinationen. Vätskebrist gånger 1000. Men härligt var det och nog har jag blivit lite brunare.

Stackars Ellen och Josefina var tvungen att plugga, men fick sola medan iaf. Vi låg ute i flera timmar tills jag kände att jag inte kunde ligga där längre för då skulle jag bli bränd som fan.
 
Behöver jag säga något mer om vädret? Hur underbart? Kändes verkligen som om jag vore utomlands. Älskar detta. Skönt iaf att vara tillbaka till Göteborg ett tag. Bestämde mig att sova i min lägenhet som jag saknat, även fast jag jobbar imorgon. Får ta ett tidigt tåg helt enkelt. Ikväll bokade vi summerburst biljetter btw, kommer bli grymt. Nu ska jag sova. Nattinatti!
 
 
 

Happy tisdag

Kategori: Allmänt

 
Hahaha hejpåer! Från att vara en person som går och lägger sig 06 till att vara den som vaknar 06. Igår vaknade jag av mig själv innan alarmet gick. Kl 06! Ville inte somna om heller. Alltså dom som känner mig vet hur hopplös jag har varit på morgonen, vaknar inte av larm osv. Nu helt plötsligt går jag upp innan alarmet. Idag började jag jobba 7. Är hemma nu en sväng och ska strax tillbaka, det är under mina pauser som jag håller på att somna. Satte mig i solen och tog en extra kopp kaffe så nu ska jag nog hålla mig vaken ett tag till. 
Det är en underbar dag, och så härligt väder. Går inte att vara på dåligt humör en dag som denna. Hoppas ni har er en fantastisk daaaaag mina vänner. Massa pussar och kramar. *Gaaaaay alert*
 

B/W PICS

Kategori: Allmänt

 
Sitter och lyssnar på både Elvis och Sinatra just nu, så mysigt tycker jag att lyssna speciellt på Sinatra. Får sånna flashbacks till när jag var yngre. Farfar lyssnade alltid på Frank Sinatra och vi spelade my way på hans begravning. Jag saknar honom! 
 
 
 

en bra helg

Kategori: Allmänt

Vackraste Fanny! Satte oss på en uteservering i fredags, jag mickis och fanny. Skulle ta ett par glas, slutade med att vi var ute hela natten ;P
Ställde klockan tidigt eftersom det skulle bli fint väder, så hade sovit 2 timmar när jag klev upp. Döbakis mötte jag upp Mickis på Linné som var lika sliten som jag. Vi letade länge efter en pizzeria haha. Sedan satte vi oss i slottis och åt den i solen. Underbar dag, trots att jag inte mådde på topp. 
 
Kikade på alla kämpar som sprang Göteborgsvarvet i värmen. 
 
Tog tåget tillbaka till Varberg igårkväll då jag skulle jobba idag. Jobbade bara 2 timmar dock. Nu sitter jag på uteplatsen och njuter i solen. 
 

uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

 
 
Idag ringde väckarklockan 06.30, är förvånad att jag ens vaknade. Börjar kanske bli vuxen nu? ;) Det är mer vanligt för mig att gå och lägga mig den här tiden än att gå upp den här tiden haha. Dock är jag faktiskt ganska pigg även om jag hade lite svårt att somna igårkväll. Äter frukost i sängen nu och ska strax iväg, första dagen på nya jobbet idag :>

I used to pray that I’d find my people

Kategori: Allmänt

 
 
My mother told me I had a chameleon soul, no moral compass pointing due north, no fixed personality; just an inner indecisiveness that was as wide and as wavering as the ocean...
 
with a fire for every experience and an obsession for freedom 
 
Fick ett bra samtal idag. Så jag är glad. Gymmet nu med Ellen. Sen tänkte jag ta tåget till Varberg. 
 
Ha det gott.

I wear your sparkle You call me your mama

Kategori: Allmänt

 
 
I like the snake on your tattoo
I like the Ivy and the
Ink blue
Yayo, yeah you'

bomb_of_pics

Kategori: Allmänt

Självaste super mario ;) (Charles Martinet - rösten till  Mario, Luigi, Wario, Waluigi osv)
Är så glad över min fina blomma som jag fick av bästa Elin!!

en fredag

Kategori: Allmänt

 
Älskar verkligen att sommaren är påväg nu. Så ljust och soligt t.o.m på kvällarna. Man vill bara vara ute hela tiden. Har haft en underbar dag ute vid en sjö någonstans utanför partille. Allum kanske det hette? Kommer inte ihåg. Men fint var det , och skönt väder. Fiskade, men fick ingen fisk :< så vi grillade vegoburgare istället. 

fromyesterday

Kategori: Allmänt